LÆGERNE

Sarah Dalskov

LÆGE, KLINIKEJER

Sarah er fra 1976 og blev medejer af klinikken i Holkegade i 2015. Hun er student fra gymnasiet i Faaborg og uddannet læge fra Københavns Universitet i 2004. Sarah har været i turnus i København og har efterfølgende uddannet sig som speciallæge i almen medicin i forskellige lægepraksisser på Fyn, bl.a. Ullerslev, Assens og Langeskov, og arbejdet på både Svendborg og Odense sygehuse.

Sarah har konsultation på førstesalen af klinikken, hvor hun varetager alle former for lægefaglige vurderinger.

Når hun har fri, nyder hun at løbe ture og bevæge sig rundt i naturen, og i skisæsonen tager hun gerne afsted til sneklædte løjper.

Sarah
Thorbjørn

Thorbjørn Haslund

LÆGE, KLINIKEJER

Thorbjørn er født i 1974 og blev uddannet læge i 2004 fra Aarhus Universitet. Han blev færdiguddannet som praktiserende læge i 2012 og har derefter arbejdet på en lang række sygehusafdelinger i bl.a. Horsens, Sønderborg, Randers og Aarhus.

Desuden har Thorbjørn arbejdet i Norge og været praktiserende læge i New Zealand.

Thorbjørn blev medejer af klinikken i Holkegade i 2015.

Du finder Thorbjørn i stue-etagen, hvor han varetager alle former for lægekonsultationer, men han interesserer sig særlig for ultralyds-scanninger i almindelighed, småkirurgi og dermoskopi (undersøgelse af huden med polariseret lys).

Udenfor klinikkens åbningstid er Thorbjørn at finde i Bøjden, hvor han bor med sin hustru ,Gitte, og deres to børn, Cecilie og Tobias.

Herudover ejer Thorbjørn et vinimportfirma og er meget passioneret omkring vin. 

I sin fritid er han meget aktiv med løb, fodbold, dykning og skiløb.

Lars Kensmark

LÆGE, KLINIKEJER

Lars er født i 1964 og har været læge siden 1993 uden afbrud.  Han er uddannet læge i København og har herefter arbejdet på Rigshospitalet, Roskilde Sygehus, Hvidovre Sygehus. Efter en afstikker til Færøerne og Norge købte han klinikken i Holkegade i 1999 og slog sig ned som læge i Faaborg. 

Lars har konsultation i klinikkens stueetage, hvor han varetager alle former for lægefaglige vurderinger samt hjemmebesøg. 

Lars er desuden chef for den medicinske ø-vagt, der sikrer hurtig lægehjælp til beboerne på de små øer, ligesom han er tilknyttet som lægekonsulent for bl.a. Nordisk Film og Zentropa.

I sin fritid lægger Lars mange frivillige timer som formand for Helios Biograf og Kulturhus, og så nyder han at løbe ture og træne vægtløftning.

Lars
John

John Faber

SPECIALLÆGE I KIRUGI (VIKAR)

John er læge-vikar i vores klinik 4 dage om måneden, når de øvrige læger har en administrativ dag.

John er født i 1945 og blev uddannet læge fra Odense Universitet i 1974. Han har speciale i kirurgi og urologi, og så har han stor erfaring med ortopædi og gynækologi.

De mange års erfaring har sendt John mange forskellige steder hen. Lokalt har han været læge på Faaborg Sygehus, leder af urologisk afdeling i Svendborg og praktiserende læge i Haarby. På den internationale front har John været rejsende urolog i bl.a. Norge, Færøerne og Grønland.

I klinikken kan du møde John til almindelige konsultationer, men du kan også møde ham, hvis du skal have foretaget en mindre operation.

John bor på et landbrug med dyrehold på Tåsinge, og fritiden bruger han gerne i naturen med vandring i de norske fjelde eller på udkig efter fugleliv, da han har en stor ornitologisk interesse.

Katja Iversen

UDDANNELSESLÆGE

Katja er igang med sin sidste del af uddannelsen som speciallæge. Dermed kan hun den 31. januar 2024 kalde sig speciallæge i almen medicin.

Katja fortsætter herefter som læge i klinikken, hvor hun vil være to dage om ugen i en vikarstilling.

Katja har arbejdet på mange hospitalsafdelinger både i Jylland og på Fyn, og hun har en masse erfaring fra flere afdelinger bl.a. medicinsk, kirurgisk, gynækologisk og psykiatrisk. Katja har også erfaring fra børneafdelinger og fra almen lægepraksis flere steder.

Privat bor Katja i Odense og har fire børn.

KatjaLIH
metteh

Mette Hasle

LÆGE UNDER VIDEREUDDANNELSE

Mette blev uddannet læge i 2015 og er nu i gang med sin uddannelse som speciallæge i almen medicin. I 2021 var hun i klinikken et halvt år og vil derfor være et kendt ansigt for mange.

Mette har erfaringer fra bl.a. Fælles Akut Modtagelse på OUH, neurologisk afdeling, onkologisk afdeling, børnafdelingen og fra almen praksis flere steder.

Mette arbejder aktuelt i klinikken én dag om måneden som en del af sin uddannelse, og i 2025 skal hun være fast i klinikken endnu et halvt år. Herefter har hun cirka et år tilbage af sin uddannelse som speciallæge i almen medicin.

Mette bor i Odense med sin mand og deres tre børn.